fb


Слънцето като източник на енергия

Във „Ви Ем Солар“ ЕООД сме предан екип от инженери и специалисти, обединени в стремежа си да предоставяме най-ефективни и иновативни решения за всяка една инсталация. Нашата компания върви ръка за ръка с клиентите, предоставяйки персонализирани решения, които отговарят на техните уникални нужди. Комбинирайки високи стандарти за качество с нидерландска точност в изпълнението, ние осигуряваме, че всяка инсталация на соларни панели е построена с най-високи стандарти за сигурност и ефективност.

„Ви Ем Солар“ ЕООД - Вашият Партньор в Пътя към Чиста Енергия и Устойчиво Бъдеще! Свържете се с нас днес, за да започнем вашата енергийна трансформация

Визия

Ние вярваме в преобразяващата сила на зелената енергия и нейния неизмерим потенциал за промяна. Нашата визия е да създадем свят, в който всяко домакинство, бизнес и общност се възползва от чистата мощ на слънцето и тем самиям взима активно участие в глобалното движение за опазване на околната среда.

Виждаме светло бъдеще, в което всяка къща е снабдена със собствена соларна енергийна система, предоставяйки независимост и икономии. Соларната мощ ще бъде достъпна и за бизнеси и индустриални обекти, които ще допринесат към създаването на устойчиво общество.

Визуализираме технологично иновативен свят, в който зелените технологии не само са достъпни, но и са неотделима част от ежедневието. Използваме най-съвременните технологии за създаване на решения, които не само отговарят на нуждите на нашите клиенти, но и опазват нашата планета.

Нашата визия включва създаването на съобщество от ентусиасти и иноватори, които сътрудничат заедно за постигането на зеления растеж. Сътрудничеството е ключът към устойчивото бъдеще, в което енергията е чиста, достъпна и споделена.

Ние сме задължени към следващите поколения и към нашата планета. Нашата визия включва активна грижа за околната среда и отговорноствъв всеки етап от нашия бизнес. Работим към това да направим разлика, която ще се усеща и след нас.

Нашият Екип

Виктор Балабанов

Монтажист.

Специалист по инсталации, окабеляване и монтаж на фотоволтаични централи. 3 години стаж в Холандия и България

Филип Филипов

Инженер по елекротехника.

Над 6 години стаж в различни компании за зелена енергия. Специалист в опроводяване, стринговане, монтаж и инсталация на всякакви видове инвертори. Отлична работа с всички системи за мониторинг на соларни централи.

Владимир Митев

Ръководител.

Изключително мотивиран с над 4 години опит в монтажа на соларни панели в България, Турция, Румъния и Германия. Ръководи бригади на наземни и покривни обекти. Отговаря за екипи от до 20 монтажника и е отговорен за целия процес на работа от скица до реализация. Осигурява обучение на нови техници, навлизащи в индустрията.

Здравко Чандрев

Монтажист

Специалист в изграждането на всякакви видове конструкции на земя и покриви. Над 4 години стаж в България, Турция и Холандия

Свържете се с нас ☎
и ще изготвим вашата персонална оферта